Μπράβο ρε μάγκα: Περήφανος Βορειοηπειρώτης δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Personas

στην κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για την καταγωγή του μίλησε στο «Πρωινό» όπου ήταν καλεσμένος ο Κωνσταντίνος από τους Personas τον οποίο γνωρίσαμε από τη μεγάλη επιτυχία του «H πιο ωραία στην Ελλάδα» ή αλλιώς… «Τίκα Τάκα Τίκα Τακ».

Ο τραγουδιστής λίγο πριν πάρει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει το hit του καλοκαιριού είπε στον «αέρα» της εκπομπής: «Να διευκρινίσω ένα πραγματάκι μόνο για να μην υπάρχουν παραφιλολογίες. Έχουν γραφτεί διάφορα για την καταγωγή μου γιατί το Personas ακούγεται ξένο. Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνος Κουφός. Το Personas είναι το όνομα που είχε παλιά το γκρουπ μου. Είμαι Κερκυραίος… Είμαι στην Κέρκυρα από τριών ετών. Η καταγωγή των γονιών μου είναι από το ελληνικό χωριό της Βορείου Ηπείρου, τη Δρόπολη. Γεννήθηκαν στους Αγίους Σαράντα, μια πόλη ακριβώς απέναντι από την Κέρκυρα και είμαι περήφανος για όλα αυτά!»

Αφού όλοι τον χειροκρότησαν γι’ αυτήν του τη δήλωση, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Μπράβο, μάγκας! Επειδή τώρα ξεκινάει, να μην του λένε μετά ότι είναι από αλλού. Το ζήσαμε με τη Φουρέιρα. Καλά κάνει! Μπράβο που το λες και τελειώνει εδώ!».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*