133500

Έρευνα της UEFA για στημένα στην Αλβανία Υπάρχουν σοβαρές υποψίες για χειραγώγηση αγώνων

στην κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη έρευνα διεξάγει η UEFA στην Αλβανία, αφού υπάρχουν σοβαρές υποψίες για χειραγώγηση αγώνων από την πρωταθλήτρια Σκεντέρμπεου

Η αλβανική Σκεντέρμπεου βρίσκεται εδώ και καιρό υπό έρευνα για χειραγώγηση ευρωπαϊκών παιχνιδιών, αλλά πλέον βρίσκεται στο μικροσκόπιο της UEFA, που ερευνά το ενδεχόμενο χειραγώγησης παιχνιδιών του αλβανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της χώρας, επιβεβαίωσε το θέμα με ανακοίνωσης της, λέγοντας πως «η UEFA μας κάλεσε να δώσουμε εξηγήσεις για έρευνα που διεξάγει για την ομάδα μας».

Σύμφωνα με τη Federbet, που ασχολείται με τον παράνομο στοιχηματισμό, υπάρχουν υποψίες για φετινά παιχνίδια στην Αλβανία, στα οποία η Σκεντέρμπεου κέρδισε αφού την άφηναν οι αντίπαλοι της.

Πάντως στις τάξεις της αλβανικής ομάδας δεν ανησυχούν για το θέμα, αφού ισχυρίζονται ότι είναι «καθαροί» και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Η αλβανική ομάδα, βρίσκεται υπό εξέταση για χειραγώγηση παιχνιδιών στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν «φορτώθηκαν» μεγάλα ποσά σε συγκεκριμένα στοιχήματα τα οποία οδήγησαν τις να φύγουν πολλά εκατομμύρια ευρώ από στοιχηματικές.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*